Gardinstenger - Gardinexperten
15675
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15675,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Gardinstenger fra Toso

Dekostengene i tre-utførelse produseres hos Byron & Byron Ltd i England

Det er særdeles viktig at treverket som benyttes har tørket så lenge at det er blitt stabilt. Hver tre-stang og hvert spyd har ulike effekter som tilvirkes gjennom manuelt håndverk fra erfarne håndverkere. Dette er håndverkere som gir hvert enkelt tre-stang sin egenart og unik het.

Sortimentet består av mange ulike utførelser, fra matt- og høypolert finish, til malte stripeeffekter og klassisk gullbelagt treverk. Alle stengene tilpasses på mål etter kundenes ønsker.

 

Dekorstenger i akryl-utførelse kjennetegnes av et vakkert design, samtidig som stengene er ultra moderne og sofistikerte!

Stengene leveres i 35 mm – 45 mm, og helt opp til 55 mm i diameter. Akrylspyd finnes i fire ulike utførelser, eller man kan rett og slett velge en cap i krom. Ringer fås både i akryl og krom utførelse.

 

Stålstenger

Stålstenger i ulike dimensjoner som 16, 19, 29 og 38 mm i polert og børstet stål, antikk messing og sort i flere størrelser.

 

Vi tilbyr kolleksjoner som kan tilpasses spesielle miljøer. Luna i ekte messing, Cometa i hyttetilpasset smijernskvalitet og Grace i stål av meget høy kvalitet og med eksklusiv finish.

 

Category
Gardiner