Gardinexperten leverer alt i innvendig og utvendig solavskjerming
15390
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15390,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SOLAVSKJERMING

Alt i innvendig og utvendig solavskjerming.

Effekter og funksjon

Bortsett fra solgardiner, også kalt stores, er gardiner som regel et dekorativt element i innredningen, mens solavskjerming dekker et behov for beskyttende mot solen. Utvendig solavskjerming vil ofte være den beste løsningen fordi strålene stoppes før de treffer glasset. Her er det kommet mange spennende produkter på markedet.

 

Den innvendige solavskjermingen velges ofte i mer minimalistiske innredninger istedenfor mer tradisjonelle gardiner. Dette er viktig i forhold til å redusere falming av gulv, vegger og inventar. I tillegg til å være solbeskyttende, blir innvendig solavskjerming ofte valgt som effekter til vinduene. Plissègardiner, lamellgardiner og rullegardiner er alle produkter som lages av tekstiler og her er et bredt utvalg å velge i. Persienner levers i et stort utvalg av malte og lakkerte overflater i tillegg til de flotte håndlagede trepersiennene.

 

All solavskjerming – innvendig og utvendig – kan leveres med manuelle og motoriserte betjeninger.

Gardinexperten Siri Christine Sandberg, Arendal. Persienner

Luxus trepersienne 50 mm. i utførelse hvitkalket eik, tøff med synlig mekanisme.

For mer informasjon og inspirasjon – klikk på bildene nedenfor: